Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

6 διεθνούς φήμης και κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες έρχονται τον Ιούλιο στην Κύπρο

Μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά σπουδαίους ερμηνευτές

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2024

Μεγάλοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και Έλληνες τραγουδιστές έρχονται να μας μαγέψουν στην Κύπρο. Τον Ιούλιο φιλοξενούμε στην Κύπρο ονόματα που είναι παγκοσμίως γνωστά και καλλιτέχνιδες που αγαπάμε από την Ελλάδα. Ετοιμάσου για ένα μήνα γεμάτο μουσική και βραδιές κάτω από τ' αστέρια με μεγάλους καλλιτέχνες.

vissi_w3zZQOv.width-800.width-800.jpg

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο "Προτιμώ…Άννα Βίσση Tour". Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

>> Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 & Σάββατο 13 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Eισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

pink-martini-01-640x426.width-800.width-800.jpg

Pink Martini
Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του καλοκαιριού! Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας” στις 14 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ. Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά προσφέρει κάτι για όλα τα μουσικά γούστα, γι’αυτό και εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

>> Kυριακή 14 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Προπώληση: Ticketmastercy

imany-colisee-theatre-de-roubaixjpg.width-800..width-800.jpg

Imany
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

>> Δευτέρα 15 Ioυλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: ticketmaster

Tom-Jones-hero.2e16d0ba.fill-1375x729.width-80.width-800.png

Tom Jones
Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία "Ages & Stages" υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.

>> Πέμπτη 18 Ioυλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα, 21.00. Eισιτήρια: Ticketmastercy & ACS Courier.

bonnie.width-800.width-800.jpg

Bonnie Tyler
Η καλλιτέχνιδα Bonnie Tyler που έχει αναγνωριστεί από κριτικούς και ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία πρόκειται να εμφανιστεί στην Κύπρο. Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για ένα βράδυ μόνο στις 20 Ιουλίου στο Land of Tomorrow στον κόλπο της Λάρνακας. Ανέβηκε στη φήμη με τη σύγχρονη προσέγγισή της στους ήχους και τα στυλ της ποπ ροκ μουσικής της δεκαετίας του '80 και με μια μακρά λίστα επιτυχιών όπως τα "It's A Heartache", "Holding Out For A Hero" και το σινγκλ επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων "Total Eclipse Of The Heart», που ήταν στην κορυφή των charts σε 6 χώρες, η Bonnie Tyler έγινε διεθνής αίσθηση. Κατακτώντας ξανά τα charts τον Απρίλιο του 2024 στο iTunes και το Spotify, παραμένει έτσι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας πέντε δεκαετιών, η Bonnie έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Με την υποστήριξη της Elrose Κύπρου, υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.

>> Παρασκευή 19 Ιουλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα, 19:30. Eισιτήρια: Ticketmastercy

41742-sitesdefaultfilesmarinella_2.width-800.width-800.jpg

Μαρινέλλα
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις της στο NOX τον χειμώνα που μας πέρασε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, έρχεται στην Κύπρο, για δύο μεγαλειώδεις συναυλίες. Η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, θα μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Μαζί της θα είναι και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Στέλιος Διονυσίου, που συνεργάστηκαν και φέτος στην σκηνή του NOX, με τεράστια επιτυχία.

>> Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Eισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close